Newsletter 27 martie
(Fara voturi momentan)

Printeaza acest articol Email This Post 1,812 vizualizari

Bună ziua,

 

Vă invităm la următoarele cursuri și ateliere.

 

Atelier de creație: Autoportret- 30 martie, orele 18.45-21.45. Această sesiune va provoca participanții să se descopere pe sine prin activitate practică, să folosească culorile preferate într-o lucrare fără a avea noțiunile necesare în domeniul artei. Atelierul este facilitat de artistul plastic Ileana Ștefănescu.

 

- Team building. Vă invităm la programele de team building cu următoarele teme: Stilul personal și al echipei – Muzică și arte vizuale în echipă – Aventură pe urmele getodacilor – Supraviețuire în condiții “extreme” – Master sport. Programele sunt 100% bazate pe experiențe de învățare semnificativă, în care participanții sunt expuși unor situații provocatoare, care-i scot din zona de confort.

 

Cursuri deschise: Train the trainer (Formator) 6-10 aprilie.  Programul este construit ca un ghid de cunoşţinţe şi competenţe cheie pentru persoanele care sunt implicate în instruirea adulţilor.

 

- Sesiunea demonstrativă gratuită: Managementul energiei personale. Programul poate fi făcut pentru un grup de 8-12 persoane. Participanții vor fi provocați să aplice tehnici simple, dar cu eficiență maximă în managementul energiei personale. Programul poate fi adaptat și aplicat la nivelul unei întregi organizații, cu implicații directe în eficiența și motivația angajaților.

 

- Curs pentru părinți: Trusa cu instrumente pentru creșterea copiilor de 0-6 ani – Cluj 17-18 aprilie. Curs PRACTIC – POZITIV – DISTRACTIV, cu idei aplicabile imediat şi metode bazate pe ultimele studii despre creşterea copiilor. Programul este făcut după o licență Parents Inc Noua Zeelandă. Cursurile pot fi organizate la nivelul unei companii, pentru angajații care au copii de 0-6 ani și 6-12 ani.

 

Lasa un comentariu