Compania

Printeaza aceasta pagina Email This Page 13,220 vizualizari

1MARATHON a fost infiintata in 2002 cu scopul de a sprijini dezvoltarea oamenilor si organizatiilor prin crearea unor programe de dezvoltare, care sa genereze procese de invatare constructiva si schimbari semnificative la nivel de convingeri, abilitati si comportamente. Prezentare video.

Serviciile pe care le oferim se adreseaza urmatoarelor domenii: management, abilitati personale, vanzari, lucru in echipa.  

Echipa noastra este formata din 6 consultanti cu bogata experienta practica, dublata de o pregatire teoretica solida. Consultantii au licente pentru utilizarea instrumentelor si metodelor LIFO, Human Synergistics, NLP. Compania noastra colaboreaza, in functie de nevoile clientului, cu specialisti in diverse domenii din tara si din strainatate.

Clientii nostri sunt organizatii mari si medii  din Romania: Medicover, OTP Bank, Banca Nationala a Romaniei, Finansbank, Unicredit Tiriac, Banca Comerciala Carpatica, ING Bank,  CITIBANK, Reiffeisen Bank, Alpha Bank, B & S Motors, BADSI, Toyota Romania, Auto Italia, Porshe Romania, Alveus Romania, Sarantis Romania, Tornado Sistems, Avitech, Siveco, Teamnet,  Praktiker, Bricostore, Institutul de Asigurari, ASTRA, ING Asigurari, AVIVA, Media XPRIM, Pricewaterhouse Coopers, Eneria, Romstal, Pagini Aurii, Kraft, Net Point, Eurisko, Neocasa, E.ON Gaz, GDF Suez, DHL, Curiero, Romtelecom, KTECH, EMAG, IPSO, URSUS, Fabryo, Lyoness.

 Compania este implicata in actiuni sociale de sprijin a:

– educatiei copiilor

– sportului in aer liber

– educatiei studentilor si tinerilor absolventi de facultate

Ce spun clientii nostri:

 

Totul e “ingrozitor” de usor. Cand exista o colaborare de durata, ca a noastra, de 4 ani, incep sa anticipeze nevoile tale urmatoare de dezvoltare in training si gasesc cu usurinta, o solutie pt tine. In ultimii ani, in care nevoia de instruiere a personalului e o constanta, care se amplifica, oricine are nevoie de un astfel de partener.

Cristian Nicolae, Director General – B & S Motors

Desi sunt pasionat si implicat activ in domeniul acesta, impreuna cu   1MARATHON am descoperit o noua atitudine si o noua tinuta a programelor de instruire. Colaborarea personalizata care mi-a fost acordata, impreuna cu suportul ulterior m-au ajutat sa ma dezvolt pe domenii noi, bazandu-ma pe anii de experienta ai trainer-ilor PBC.

Ion Lucian – Raiffeisen Bank

1MARATHON – cu adevarat o firma de training profesionista si nu numai. Abordarea cu profesionalism a proiectului incredintat, dorinta de-a intelege toate aspectele specifice activitatii organizatiei pentru care urmeaza sa desfasoare un program de training, recomanda 1MARATHON pentru a desfasura cu success orice fel de program de training si dezvoltare cu angajatii oricarei organizatii. Viziunea realista, prezentarea cat se poate de clara si usor de asimilat de catre participantii la sesiuni de training, conduce la o usoara aplicare practica a celor invatate. Asa s-a intamplat si cu First Line Managerii companiei pe care o reprezint, la incheierea unui program de leadership desfasurat impreuna cu 1MARATHON. Nu pot decat sa le multumesc si sa-i recomand cu caldura oricarei companii care doreste cu adevarat ca sa-si dezvolte afacerea prin intermediul oamenilor sai.

Valentin Hanga, Training Manager – Pagini Aurii