Servicii

Printeaza aceasta pagina Email This Page 13,377 vizualizari

Daca vreti sa „alergati” un maraton, atunci noi suntem pregatiti sa va sprijinim pentru a alerga in:

V-ati gandit sa alergati un maraton?Prezentare video. Se pare ca 90 % dintre noi nu credem ca putem face acest lucru.  Mai putin de 0,014% dintre oameni au alergat un maraton. Totusi, 90% dintre oameni pot alerga un maraton, indiferent de varsta si conditia fizica actuala. Anul 2009 ne arata ca in viata nu mai merg „sprinturile”, chiar daca vorbim despre organizatii, echipe sau oameni. Credem ca maratonul este o metafora pentru tot ce are legatura cu dezvoltarea. Marele atlet Emil Zatopek spunea: Daca vrei sa castigi ceva, alearga 100 de metrii. Daca vrei sa alegi o noua viata, alerga un maraton.” Este suficient sa alergati primul maraton si dupa aceea va fi foarte usor sa le alergati pe celelalte. Alergarea unui “maraton” in vanzari, management sau viata persoanala este unica, deoarece fiecare dintre noi are nevoie de un program de pregatire special. De aceea, inainte de a incepe un program facem o investigatie in care aflam ce se se doreste si care este situatia din acel moment.

Pentru a alerga un maraton avem nevoie de:

  • dedicatie pe termen mediu si lung
  • control asupra starilor si comportamentelor
  • incredere in fortele proprii
  • concentrare pe punctele forte.

De aceea, programele noastre se concentreaza pe descatusarea potentialului nelimintat pe care oamenii il au, schimbarea convingerilor limitatoare cu cele potentatoare, invatarea si exersarea strategiilor si abilitatilor care duc la atingerea rezultatelor excelente.

Aceste lucruri se pot obtine printr-un program unic fiecarui „maratonist”. Programele se concentreza pe intergrarea si alinierea urmatorilor factori implicati in dezvoltare: mediu, comportamente, strategii si convingeri.

Programele pe care le construim pentru clientii nostri sunt adaptate situatiei unice a clientului si sunt o simbioza de consultanta, training si coaching. Fiecare program, indiferent de complexitatea sa, are un plan de “antrenament” zilnic pe care il pregatim pentru fiecare “sportiv”, fie ca este organizatie, echipa sau persoana. In programele noastre folosim instrumente LIFO si Human Synergistics, precum si metode si tehnici NLP (Programare Neuro-Lingvistica).