Newsletter 1Marathon – 14 octombrie – training – team building – parenting – conferință John Perkins – sport
(Fara voturi momentan)

Printeaza acest articol Email This Post 3,084 vizualizari

Bună ziua,

 

Vă trimit informații despre activitatea noastră în perioada următoare și câteva recomandări.

 

Cursuri open. Vă invit să vă înscrieți la următoarele cursuri open: Tehnici de vânzare 13-14 noiembrie, Train the trainers (Formator) 10-14 noiembrie., Managementul echipelor 26-28 noiembrie, Eficiență în activitatea de asistent manager 25-25 octombrie, Tehnici de prezentare 30-31 octombrie, Licențiere LIFO. Detalii pe http://www.1marathon.ro/cursuri-deschise/ .

 

Team building – GETICA. O experiență de învățare semnificativă în zona cetăților dacice. Experiență este trăită intens și poate duce la schimbări deosebite la nivel personal și de echipă. Acest program poate fi adaptat obiectivelor și nevoilor grupului, dar și pregătirii fizice și psihice a grupului. http://www.1marathon.ro/getica/

 

Team building – Orchestra tuburilor colorate. Participanții vor deveni o orchestră folosind tuburi boomwakers, iar totul se poate materializa într-un flash-mob în care participanții vor cânta “Odă bucuriei” sau “Rapsodia Română”. http://www.1marathon.ro/orchestra-tuburilor-colorate/

 

Managementul energiei personale”- program gratuit demo. Acest program îl putem face în companii ca o sesiune demo. Un program mai extins pe această temă poate schimba radical organizația, ridicând nivelul de energie și eficiență în viața profesională. http://www.1marathon.ro/managementul-energiei-personale-2/

 

Catalogul cu programele de training 1MARATON poate fi descărcat de la link http://www.1marathon.ro/catalog-programe-training-1marathon/ .

 

Recomandări

– Cursuri de parenting. În această toamnă Asociația Corporeanima va începe o noua serie de cursuri pentru părinți “Trusa cu instrumente pentru creșterea copiilor de 0-6 ani și 6-12 ani”. Cursurile pot fi organizați și la sediile firmelor în zilele de luni, marți și miercuri de la orele 18.00-20.00 . Detalii despre cursuri la http://www.corporeanima.ro/programe/parinti/ . Toți trainerii de la 1Marathon sunt și facilitatori în programul de parenting.

– John Perkins în România, două workshopuri excepționale pe 18 și 19 octombrie. John Perkins este autorul câtorva cărți citite în toată lumea: Confessions of an Economic Hit Man -“Confesiunile unui Asasin Economic”, Shapeshifting, Hoodwinked: An Economic Hit Man Reveals Why the World Financial Markets Imploded. Aceste cărți au devenit bestseller-uri la scurt timp de la lansare. Asociaţia Pachamama România, cu care avem proiecte comune în educația tinerilor, l-a invitat pe  John Perkins în România în perioada 8-20 octombrie 2014. Pentru aceasta au fost organizate o serie de evenimente în care John Perkins va susține seminarii şi workshop-uri în mai multe oraşe din România. Vă recomand două workshopuri 18 oct – Transformarea crizei mondiale într-o nouă economie, 19 oct – Transformarea personală și globală. Inițieri pentru ridicarea nivelului de conștiință. Detalii pe http://www.pachamamaromania.ro/.

– Alergați la Maratonul Regal și Maratonul Dacilor. Alergarea de anduranță creează un climat favorabil transformărilor personale și duce la schimbări în plan fizic, emoțional și intelectual. Pentru a vă pregăti pentru maraton puteți să alergați săptămânal la alergările NIKE în fiecare sâmbătă dimineața https://www.facebook.com/pages/Nike-Running-Club-Saturday-Run/326398250800488?fref=ts .

Lasa un comentariu