Newsletter 21 decembrie
(Fara voturi momentan)

Printeaza acest articol Email This Post 3,678 vizualizari

Articole.

Mos Craciun vs convingerile limitative.  Mos Craciun apare sub infatisari diferite, in locuri dintre cele mai neasteptate …. Mai multe….

Cum este programat creierul. Mai multe…..

Leadership 1. Autocunoastere. Mai multe……

Leadership 2. Regulile succesului în organizatie. Mai multe…….

Caricaturi de sezon. Curs de coaching.  Cultura organizationala . Dezvoltare personala . Servicii pentru clienti – Restaurant .

Curs deschis Train the trainers –  Formator – 8-12 februarie (program certificat CNFPA). Programul este construit ca un ghid de cunoşţinţe şi competenţe cheie pentru persoanele care sunt implicate în instruirea adulţilor. Programul se adresează persoanelor care au responsabilităţi de instruire: traineri, manageri, supervizori. Mai Multe………

Planificare cursuri deschise 2010. Train the trainers (Formator), Tehnici de vânzare, Tehnici avansate de vânzare, Tehnici de negociere, Dezvoltare personală, Managementul timpului, Managementul Stresului, Manager de vânzări……..Mai Multe………

Microsoft Word 2010 Product Key

Certificare LIFO (Life Orientation) 25-26 ianuarie. Cursul de certificare LIFO va avea loc pe 25-26 ianuarie in Bucuresti. LIFO este o metoda cu aplicabilitate in training, coaching si dezvoltarea potentialului uman.  Mai multe…….