Newsletter 24 noiembrie
(Fara voturi momentan)

Printeaza acest articol Email This Post 2,781 vizualizari

Atelier de percuție & team building: Orchestra tuburilor muzicale  Această sesiune va provoca participanți de orice vârstă (7-65 de ani) să-și descopere talentele muzicale,  să lucreze în echipă cu colegii și să folosească tuburi polifonice pentru a realiza o orchestră. Participanții vor interpreta “Odă bucuriei”, “Rapsodia Română”, teme muzicale de Crăciun, precum și ritmuri celebre. Sesiunile pot avea 30 – 120 de minute și se pot organiza în cadrul unor evenimente, team-building, petreceri corporate etc. pentru grupuri de 10 – 110 participanți.

 

– Team building. Vă invităm la programele de team building cu următoarele teme: Stilul personal și al echipei – Muzică și arte vizuale în echipă – GETICA, o aventură pe urmele getodacilor – Supraviețuire în condiții “extreme” – Master sport. Programele sunt 100% bazate pe experiențe de învățare semnificativă, în care participanții sunt expuși unor situații provocatoare care-i scot din zona de confort.

– Maratonul vânzărilor. Instruiește echipa de vânzări urmând un program dedicat, format dintr-o simbioză de sesiuni de training și coaching.

Cursuri deschise: Train the trainer (Formator) 15-19 decembrie.  Programul este construit ca un ghid de cunoştinţe şi competenţe cheie pentru persoanele care sunt implicate în instruirea adulţilor. Participanții vor avea ocazia să învețe exerciții inovative cu mare impact în procesul de instruire bazate pe: sport, muzică, exerciții de respirație, meditație.

– Sesiunea demonstrativă gratuită: Managementul energiei personale. Programul poate fi făcut pentru un grup de 8-12 persoane. Participanții vor fi provocați să aplice tehnici simple, dar cu eficiență maximă în managementul energiei personale. Programul poate fi adaptat și aplicat la nivelul unei întregi organizații, cu implicații directe în eficiența și motivația angajaților.

– Curs pentru părinți: Trusa cu instrumente pentru creșterea copiilor. Sunteți o companie preocupată de familia și copiii angajaților? Curs PRACTIC – POZITIV – DISTRACTIV, cu idei aplicabile imediat şi metode bazate pe ultimele studii despre creşterea copiilor. Programul este făcut după o licență Parents Inc Noua Zeelandă. Cursurile pot fi organizate la nivelul unei companii în grupe de părinți care au copii de 0-6 ani și 6-12 ani.

Lasa un comentariu