Newsletter 4 noiembrie 2009
(1 voturi)

Printeaza acest articol Email This Post 3,856 vizualizari

Noul brand al companiei PRO BUSINESS CONSULTING este 1MARATHON. Site-ul companiei se afla la adresa www.1marathon.ro. Numele reprezinta filosofia pe care o aplicam in dezvoltarea sistematica a oamenilor, echipelor si organizatiior. Mai multe despre: Maratonul vanzarilorMaratonul organizatieiMaratonul dezvoltarii personaleMaratonul managementului.

 

Curs Train the trainers –  Formator – 16-20 noiembrie (program certificat CNFPA). Programul este construit ca un ghid de cunoşţinţe şi competenţe cheie pentru persoanele care sunt implicate în instruirea adulţilor. Programul se adresează persoanelor care au responsabilităţi de instruire: traineri, manageri, supervizori. Mai Multe………

 

Noutati.  Certificare LIFO (Life Orientation) 7-8 decembrie. Incepand cu luna noiembrie compania noastra devine Agentie Regionala LIFO (Life Orientation) . Primul curs de certificare LIFO va avea loc pe 7-8 decembrie in Bucuresti. LIFO este o metoda aplicata de milioane de persoane, care ajuta la dezvoltarea potentialului uman.  Mai multe…….

 

Caricatura saptamaniiManagement – Coaching 

 

Articol. Prostul satului. Dupa ce-am facut un studiu de eficacitate manageriala, m-am uitat pe rezultate si am observat ca delegarea este punctul slab al managerilor romani. Intrebarea ar fi care sunt cauzele? De ce, daca ar fi sa luam in calcul doar felul in care deleaga, managerii romani ar trebui dusi la Muzeul de Istorie al Managementului, sectiunea „Asa nu se face”?

penis growth guide

 Mai multe…