Newsletter 3 decembrie – 1 MARATHON
(Fara voturi momentan)

Printeaza acest articol Email This Post 3,871 vizualizari

Articole. Viaţa ca un maraton.  A fost odată ca niciodată, acum 2500 de ani, în anul 490 i.c., un oraş de oameni liberi, Atena. O armată persană ….Mai multe….

Jocul intern. Se spune că cea mai mare provocare în leadership este să ştii cu cine lucrezi. Cred totuşi că cea mai mare provocare este să ştii cine eşti. Mai multe……..  

 

Caricatura săptămânii. Curs de coaching.  

 

Instrumente practice. Exerciţii de dicţie – Ce să faci pentru a fi mai clar şi mai convingător. Mai multe….

 

Curs deschis Train the trainers –  Formator – 11-15 ianuarie (program certificat CNFPA). Programul este construit ca un ghid de cunoşţinţe şi competenţe cheie pentru persoanele care sunt implicate în instruirea adulţilor. Programul se adresează persoanelor care au responsabilităţi de instruire: traineri, manageri, supervizori. Mai Multe………

buy adobe cs5 production premium

Planificare cursuri deschise 2010. Train the trainers (Formator), Tehnici de vânzare, Tehnici avansate de vânzare, Tehnici de negociere, Dezvoltare personală, Managementul timpului, Managementul Stresului, Manager de vânzări……..Mai Multe………

Certificare LIFO (Life Orientation) 14-15 decembrie. Anul acesta compania noastra a devenit Agentie Regionala LIFO (Life Orientation) . Primul curs de certificare LIFO va avea loc pe 14-15 decembrie in Bucuresti. LIFO este o metoda aplicata de milioane de persoane, care ajuta la dezvoltarea potentialului uman.  Mai multe…….